Background-image
 


Sponsorer
Bjarne Jensen
Direktør

I Orogenic ApS tror vi på at viden og uddannelse er vejen ud af fattigdom, og da ”Skoler i Indien’s” primære formål er at hjælpe skolerne i de mest fattige områder i Sydindien, har vi valgt at støtte foreningen i deres velgørende arbejde.
For os i Danmark – et land hvor hver skoleklasse har elektroniske white boards, bærbare PC’er, IPAD’s m.m. - kan det lyde mærkeligt at en skole ikke engang har råd til at købe en ordbog til 5,50 kr. eller et passersæt til 3,- kr., men sådan er hverdagen i mange skoler i Indien. Mange bidragsgivere nærer en mistillid til velgørende foreninger, ”Går pengene ikke bare til administration?”, nej i ”Skoler i Indien” går pengene krone for krone til de fattige børn, da foreningen har minimale administrationsomkostninger – pengene går enten direkte til skolen, eller ved lokalt indkøbte materialer. Dette betyder maksimal hjælp, både til de som behøver den, og til de små lokale virksomheder som giver grobund for et velfungerende lokalsamfund.
Vi kan kun anbefale alle, at gøre som vi har gjort - og støtte dette gode initiativ, og da omkostningerne i Indien er lave er selv mindre bidrag en stor hjælp.Job in Europe i Vejle er specialist inden for social-og sundhedsområdet i Danmark. Vores styrker er gennemførelse af individuelle HR-forløb på din arbejdsplads samt rekruttering af kvalificeret arbejdskraft i udlandet. Med vores viden og erfaring, kan vi være din solide samarbejdspartner – fra projektbeskrivelse til succesfuld realisering.


 
Reggelbergbau


Robin Medenwaldt 

Har siden 2008 være en af foreningens hovedsponsorer. Han siger: ”Skoler i Indien er et af de projekter i verden, der virkelig giver en håb om en bedre verden. Vores hjælp spreder sig som ringe i vandet i Indien og inddrager flere og flere af de lokale i hjælpeaktiviteterne. Midlernes anvendelse er let gennemskueligt, og succesen er veldokumenteret. Jeg har selv besøgt skolerne, mødt de involverede mennesker og set de glimt af håb i børnenes øjne, som foreningen har skabt ved sit virke. Vil man skue lidt ud over kaffekoppens rand og være med til at skabe vedvarende forbedring i en fattig verden, er foreningen Skoler i Indien et godt sted at give sin støtte.”

 

Genie Corp. er en reklame- og konsulentvirksomhed, som arbejder på at udvikle og optimere værdi for virksomheder, foreninger og organisationer. Bureauet løser derfor opgaver inden for traditionel markedsføring, PR og strategi.

Philip Antonakakis | Performance Manager

Philip Antonakakis
Performance Manager
Phone: +45 26 73 80 50
E-mail: philip@teaterturnaround.dk
Web: www.teaterturnaround.dk

TeaterTurnAround

TeaterTurnAround
Carl Bernhards vej 9
1817 Frederiksberg C
E-mail: administration@teaterturnaround.dk
Plus mange enkelte personer, som bidrager med skolepenge til børnene...


Foreningen Skoler i Indien · Stiftsvej 9 · 7100 Vejle · Tlf. 4077 6898 · info@skoleriindien.dk