Background-image
 

Indisk Support

Den mand, der var medvirkende til at få det hele startet i 2007, nemlig den lokale Swarmi fra Mahabalipuram, er stadig aktiv for foreningen. Han kender området og befolkningen og nyder stor anseelse og respekt. Med hans hjælp åbner mange døre sig overraskende let, og flere initiativer har kun kunnet gennemføres med han hjælp. Foreningen har brugt beskedne midler til at dække hans omkostninger og godtgøre hans indsats på området.

Det lokale hotel Radisson BLU Resort Temple Bay i Mahabalipuram støtter os med sine forbindelser, når der skal købes ind og pakkes til børnene, for eksempel tandbørster og tandpasta i specielle poser til hvert enkelt af de næsten 1200 børn. Hotellet har også arrangeret fester på skoler til langt under kostpris. Vi skylder hotellet og specielt direktør Shabin Sarvotham en stor tak.

Det private hospital Chettinad har gennemført hygiejneundervisning og health camps og fulgt op med medicinsk behandling af børnene. Al transport mellem skolerne og hospitalet samt forbrugt arbejdstid betales af hospitalet, hvilket er meget generøst - specielt da det er et omfattende og vedvarende arbejde. Selve den medicinske behandling på hospitalet betales af Skoler i Indien. Det er forbavsende, hvor langt vore midler rækker til behandling af børnene. Det skyldes blandt andet, at vi igennem hospitalet får adgang til offentlige støttemidler som supplement til vores betaling. Især hospitalets public office manager ”Madame Leela” skylder vi en stor tak for hendes indsats som inspirator og for at få det hele til at forløbe gnidningsfrit.

Hospitals link:
www.chettinadhealthcity.com

indien1.jpgBillede nr. 1
Foreningen Skoler i Indien · Stiftsvej 9 · 7100 Vejle · Tlf. 4077 6898 · info@skoleriindien.dk